Onze diensten

 

Bouwkundige keuringen

Een bouwkundige keuring is absoluut de moeite waard wanneer u op zoek bent naar een woning of uw woning wilt verkopen.U kunt hiermee duizenden euro’s besparen.

Bouwkundige keuringen in Limburg

Architectuur en Tekenwerk

Het ideale huis gevonden en verbouwideeën? Een fantastische kavel gevonden voor uw kantoor? Een eigen huis bouwen of misschien als woningbouwvereniging een zorgcomplex bouwen?

architectuur en tekenwerkzaamheden

Calculatie en Bouwbegeleiding

Zekerheid of uw idee wel financieel haalbaar is zonder verplichtingen naar een uitvoerende partij? De bouw deskundig laten begeleiden, toetsen op bouw kwaliteit en financiële afwikkeling? Dan een calculatie en bouwbegeleiding een must.

calculatie en bouwbegeleiding

Energie label

Bestaande woningen en nieuwbouw woningen voorzien van een energielabel

Energielabel

Brandveiligheid advies en tekeningen

Ieder gebouw waarin mensen actief zijn hoort te voldoen aan alle ministeriële regelingen. Een van de belangrijkste regelingen heeft betrekking op het onderdeel brand. Wij kunnen voor u een complete brandscan verzorgen volgens de NEN 6059 1 en 2 evenals een brandveiligheidsadvies voor nieuw en bestaande gebouwen op onder andere het gebied van bouwbesluit 2012.

Ontruimingsplattegrond

Bij veel gebouwen wordt een ontruimingsplattegrond gevraagd die u en uw bezoekers laat zien waar zich de vlucht uitgangen en routes bevinden. Wij verzorgen die voor grote tot kleine organisaties in het hele land. Volgens de geldende normen en pictogrammen. Desgewenst kunnen wij deze ook voor u bevestigen op de daarvoor bedoelde positie in uw gebouw.