Bouwkundige keuring in Maastricht

Van huis, woning of bedrijfspand

Verliefd op een huis in Maastricht? Een groter bedrijfspand gevonden? U wilt een bod uitbrengen? Een huis of bedrijfspand kopen is waarschijnlijk het belangrijkste financiële besluit in uw leven. Niets is zo vervelend om na aankoop er achter te komen dat het pand (behoorlijk) achterstallig onderhoud heeft. Voorkom deze nachtmerrie! Laat een bouwkundige keuring in Maastricht uitvoeren die u geld en kopzorgen bespaart. U weet exact wat u koopt en wat het huis de komende jaren aan onderhoud vergt.

Wat kunnen wij voor u betekenen met een bouwkundige keuring in Maastricht?
De door ons uitgevoerde technische keuringen geven middels een uitgebreide rapportage inzicht in de technische staat van het pand en de daarbij behorende noodzakelijke investeringen op de korte en lange termijn. Door inzicht te hebben in de kosten kunt u een reële en onderbouwde prijsonderhandeling voeren. Hierdoor kunt u duizenden euro’s besparen op de koop van uw huis in Maastricht. Een bouwtechnische keuring geeft uitsluitsel over de algehele staat van onderhoud en de daarbij behorende herstelkosten op lange en korte termijn. Denk hierbij aan; Scheurvorming, vochtproblemen, scheefstand, schilderwerk, daken, constructie enz. Aan onze bouwkundige keuringsrapportages kunnen wij een extra rapportage toevoegen die specifiek is opgesteld om een financiering met Nationale Hypotheek Garantie te verkrijgen.

Met een bouwkundige keuring voldoet u aan de verplichting dat de kopende partij zich actief op de hoogte moet stellen van de staat van de woning. De zogenaamde “onderzoeksplicht” van een koper.

Een bouwkundige keuring kan opgenomen worden als ontbindende voorwaarde in het koopcontract.

Tijdens de keuring in Maastricht is het belangrijk dat u zelf ook aanwezig bent. Er zijn bij u wellicht diverse verbouwideeën. Wij kunnen antwoord geven op uw vragen en u wellicht, nadat u de woning gekocht heeft, ondersteunen met het verwezenlijken van uw verbouwideeën.

Wat houdt een bouwkundige keuring van ons in?

Keuring van het pand door een onafhankelijke bouwkundige. Een helder en duidelijk overzicht van alle geconstateerde gebreken met de daarbij behorende herstelkosten. Klik hier voor de werkwijze. U bent bij ons in goede handen. Niet voor niets heeft de leverancier van ‘s-lands meest gebruikte keuringssoftware ons gevraagd hun inhoudelijke bibliotheek te schrijven. U ontvangt een overzichtelijk keuringsrapport binnen 4 dagen. Klik hier voor een voorbeeld rapportage. Mogelijkheid om een NHG rapportage op te zetten (optioneel). Ik heb toch al een taxateur die langs komt!? Een taxatie geeft de waarde van de woning aan en wordt uitgevoerd door een gecertificeerd makelaar/taxateur. Een bouwtechnische keuring is gericht op de bouwkundige kwaliteit en staat van onderhoud van de woning en wordt uitgevoerd door een bouwkundig inspecteur. Dat is het verschil.