Energielabel

EPA-U energielabel

Nieuw bij RaDe Bouwadvies

Wij verbreden onze diensten. Vanaf nu kunnen wij u voorzien van een energielabel-utiliteit het zogenaamde EPA-U.

Naast een energielabel en maatwerk advies voor woningbouw bestaand en nieuwbouw kunnen we nu ook een label en maatwerk advies voor bijvoorbeeld kantoor, fysiotherapie, tandartspraktijk, hotel, restaurant maar ook een ziekenhuis of verzorgingshuis opzetten.

Een zakelijk label is er al vanaf € 490,00 excl. btw. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

Energielabel verplicht

Per 1 januari  2021 is de zogenaamde NTA8800 van kracht (BENG-berekening). Dit houdt in dat de labels verkrijgbaar via internet zijn komen te vervallen. De nieuwe manier vanaf 1 januari 2021 houdt in dat een energielabel adviseur de woning komt inmeten en opnemen. 

De daaruit voortvloeiende gegevens worden verwerkt. Dit resulteert uiteindelijk in een label met de daarbij behorende getallen aan energie in KW/h per m2.

Wij kunnen het nieuwe label voor u verzorgen. Voor bestaande woningen als ook de berekening van nieuwbouw woningen. Daarbij hechten wij veel waarde aan snelle levering van het label.

Een label van 0-500 m³  voor een bestaande woning is er al vanaf € 289,00 incl btw. Hierbij komen geen extra kosten. Uitgezonderd reiskosten bij meer dan 1 uur reistijd gerekend vanaf ons kantoor.

Wij helpen u dus graag aan een label van een huis of bedrijfspand in bijvoorbeeld Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Maastricht, Beek, Sittard-Geleen, Gulpen-Wittem, Voerendaal. Margraten, Echt-Susteren, Stein, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen en Simpelveld.

energielabel formulier woning en utiliteit

Energielabel door RaDe

Voorkom een boete!

Boete

Voorbeeld boetebrief

Als u bij de verkoop van uw woning of bedrijfsgebouw geen energielabel heeft krijgt u een boete opgelegd. Normaal gesproken krijgt u van de Inspectie Leefomgeving en Transport nog 14 dagen om het op te lossen. Wij helpen u graag hierbij.