Ralph Degens

Cindy Degens

Jeffrey Moock

Ricky Kalkhoven

Wie is RaDe bouwadvies en RaDe bouwconsultancy BV?

Rade is een bouwadviesbureau uit Heerlen met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van bouwkundige vraagstukken.

RaDe bouwadvies is uw betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van gebouwevaluatie. Ons doel is om uitstekende service en expertise te bieden die uw verwachtingen overtreffen. Vertrouw op onze inzet voor kwaliteit en ontvang een uitgebreid en gedetailleerd rapport. Ons ervaren team voert grondig onderzoek uit, waarbij we alle aspecten van het pand volledig begrijpen. Maar we gaan verder dan alleen inspectie – we bieden waardevol inzicht en uitleg, zodat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Of het nu gaat om gebouwinspecties, energielabels, bouwplanning, wij bieden expertise die aansluit bij uw behoeften. We streven naar snelle respons en duidelijke communicatie om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Kies voor RaDe bouwadvies en ervaar de constante toewijding aan kwaliteit en professionaliteit.

RaDe is verdeeld in RaDe Bouwadvies vof en RaDe Bouwconsultancy BV. RaDe bouwadvies behartigt al uw architectuur, tekenwerk, calculatie en bouwbegeleiding opdrachten. RaDe Bouwconsultancy BV helpt u met bouwkundige keuringen en deel onderzoeken.

De diensten die wij aanbieden zijn o.a.:

  • bouwkundige keuringen en deel onderzoeken,
  • meerjaren onderhoudsplanningen (mjop),
  • conditiemetingen volgens NEN 2767,
  • energie label opnames,
  • tekenwerkzaamheden van ontwerp tot en met uitvoeringstekeningen,
  • aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning),
  • calculaties.

Onze opdrachtgevers zijn divers. U moet dan denken aan architectenbureau’s, woningbouwverenigingen, aannemers, hypotheekverstrekkers, assurantiekantoren maar ook zeer zeker particuliere opdrachtgevers.

Uw wensen staan bij ons hoog in het vaandel en zullen met zorg worden behandeld. U kunt bij ons terecht voor alle soorten bouwkundige werkzaamheden. Bij ons is een eerste gesprek altijd vrijblijvend en gratis.