Nieuw bij RaDe Bouwadvies. Het EPA-U energielabel.

Wij verbreden onze diensten. Vanaf nu kunnen wij u voorzien van een utiliteit energielabel het zogenaamde EPA-U energielabel.

Naast een energielabel en maatwerk advies voor woningbouw bestaand en nieuwbouw kunnen we nu ook een energielabel en maatwerk advies voor bijvoorbeeld kantoor, fysiotherapie, tandartspraktijk, hotel, restaurant maar ook een ziekenhuis of verzorgingshuis opzetten.

Een  zakelijk energielabel is er al vanaf € 490,00 excl. btw. Graag maken wij voor u een vrijblijvende offerte.

energielabel

Energielabel verplicht

 

Per 01 januari  2021 is de zogenaamde NTA8800 van kracht (BENG-berekening). Dit houdt in dat de labels verkrijgbaar via internet zijn komen te vervallen. De nieuwe manier vanaf 1 januari 2021 houdt in dat een energielabel adviseur de woning komt inmeten en opnemen. 

energielabel verslag

De daaruit voortvloeiende gegevens worden verwerkt. Dit resulteert uiteindelijk in een energielabel met de daarbij behorende getallen aan energie in KW/h per m2.

Wij kunnen het nieuwe energielabel voor u verzorgen. Voor bestaande woningen als ook de berekening van nieuwbouw woningen. Daarbij hechten wij veel waarde aan snelle levering van het label.

Een energielabel van 0-500 m³  voor een bestaande woning is er al vanaf € 289,00 incl btw. Hierbij komen geen extra kosten. Uitgezonderd reiskosten bij meer dan 1 uur reistijd gerekend vanaf ons kantoor.

Wij helpen u dus graag aan een energielabel van een huis of bedrijfspand in bijvoorbeeld Heerlen, Landgraaf, Kerkrade, Brunssum, Maastricht, Beek, Sittard-Geleen, Gulpen-Wittem, Voerendaal. Margraten, Echt-Susteren, Stein, Valkenburg aan de Geul, Beekdaelen en Simpelveld.